Форельник

Хата рибака

Трускавець – це не тільки лікувальний курорт, але й місце чудового відпочинку. Тут вам відкриють секрети здоров`я душі і тіла.
Відпочинок на природі - один з найпопулярніших видів дозвілля. Це може бути пікнік, похід в гори, велосипедні прогулянки і, звичайно, риболовля. Бажаєте затишку, затінку і свіжого повітря. А якщо відвідати відпочинково-розважальний комплекс - форельник Хата рибака, що знаходиться в урочищі Помірки на околиці Трускавця, можна втілити в життя ще більше можливостей. Це затишне місце неподалік від відомого курорту, яке оточене зеленими лісами та карпатськими пагорбами. Тут надзвичайно чисте повітря та спокійна атмосфера. До послуг відпочивальників пропонується прокат велосипедів, дитячий майданчик, купання в озері та відпочинок на золотистому пляжі, комфортабельні номери та зручні альтанки з мангалом і найцікавіше – ловля форелі, карпа, осетра, толстолоба. Форель чи інша риба, яку ви зловите власноруч буде смачнішою від усіх тих, які вам доводилося куштувати раніше, бо це ваша особиста здобич.
Приготування форелі також дуже відповідальна справа. Ви можете зробити це самі, скориставшись мангалом, а ще краще довірити справу професіоналам. Вони знають чудові рецепти і запропонують вам найкращі страви з форелі та багато іншого, адже на тереторії функціонує затишний ресторанчик з смачними старавами української кухні.
Важко уявити собі краще місце для цікавого дозвілля, ніж форельник Хата рибака.
Завітайте за адресою: м. Трускавець. вул. Помірецька (біля санаторію Конвалія) і переконаєтесь самі.

Меню

Пропонуємо вишукані страви Української та Європейської кухні

Перші страви

Бограч 300 гр. - 89 грн.

Бограч — перша страва, приготована із м'яса, солодкого перцю, меленої паприки, помідорів, картоплі, моркви та спецій; страва угорської кухні.

Уха форелева 250 гр. - 59 грн.

Уха – це надзвичайно смачна та особлива юшка з форелі, до складу ухи також входять такі овочі як: картопля, цибуля, помідори, морква тощо. Легке поєднання цих компонентів, цікавий рибний аромат та смак форелі роблять цю страву особливо смачною та запашною.

Грибна юшка 250 гр. - 72 грн.

Грибна юшка з білих сушених грибів – густа, навариста, ароматна гаряча перша страва, вона готується на основі засмажки із овочів.

Бограч

300 гр. - 89 грн.

Бограч — перша страва, приготована із м'яса, солодкого перцю, меленої паприки, помідорів, картоплі, моркви та спецій; страва угорської кухні.


Бограч

300 гр. - 89 грн.

Бограч — перша страва, приготована із м'яса, солодкого перцю, меленої паприки, помідорів, картоплі, моркви та спецій; страва угорської кухні.


Грибна юшка

250 гр. - 72 грн.

Грибна юшка з білих сушених грибів – густа, навариста, ароматна гаряча перша страва, вона готується на основі засмажки із овочів.


Уха форелева

250 гр. - 59 грн.

Уха – це надзвичайно смачна та особлива юшка з форелі, до складу ухи також входять такі овочі як: картопля, цибуля, помідори, морква тощо. Легке поєднання цих компонентів, цікавий рибний аромат та смак форелі роблять цю страву особливо смачною та запашною.